Vanliga frågor

Frågor & Svar

Frakt & Leverans


Vi skickar våra paket i regel med postnord eller DHL. 


Leveranstid 2-7 artbetsdagar från det att du gjort din betalning om inte annat anges. Om varor är restade eller liknande kommer vi höra av oss till dig, se till att din kontakt information stämmer. Spåra ditt paket här och ange ditt kolliid som du fått via den epost du angett vid beställning.

Om du inte fått ett kollid på den mejladress du angett vid beställning har ditt paket ännu inte skickats.Fraktkostnad är viktbaserad och i vissmån måttbasserad. I regel tillkommer fraktkostnad om 0-1,99kg : 50kr. 2-15kg: 120kr. Har du laggt en stor beställnign med volymmässigt större produkter kan frakten komma att korrigeras och vi kommer ta kontakt med dig för ett godkännande innan vi skickar. 


Ditt paket levereras till postens serviceställe på den ort du angett som adress.


Retur & Återbetalning


Felprodukt?
Dubbel kolla på din orderbekräftelse, om det har blivit fel redan från början. Kontakt oss sedan på order@hedstromsmotor.eu eller 0583-10620. 


Skadad produkt vid leverans. Se till att inspektera paketet när du får det/hämtar ut det. Om det är skadad säg till postombudet direkt och se till att genomföra en anmälan, se till att du får en kopia/kvitto. Kontakta sedan oss på order@hedstromsmotor.eu eller 0583-10620.


Podukten passar inte i storlek eller annat. Kontakta oss på order@hedstromsmotor.eu eller 0583-10620.


För frågor kring återbetaling kontaka oss på ekonomi@hedstromsmotor.eu eller 0582-10620.


Ångrade du dig? Kanske har inte paketet hunnit skickas ännu, se till att ta kontakt med oss så fort som möjligt så du slipper eventuella returkostander. Mejla Order@hedstromsmotor.eu eller ring 0583-10620.


Vi ber om betalning innan produkterna skickas för vårat företags säkerhet. Skulle en produkt vara restad och du ångrar dig men redan hunnit betala överför vi hela beloppet tillbaka till dig. Ta kontakt med oss ang. eventuell återbatalning på ekonomi@hedstromsmotor.eu. 

Köp av maskin


Jag hittar inte rätt maskin som jag letar efter eller behöver. Ta kontakt med oss - vi erbjuder hela Stihls sortiment och tar gärna hem rätt maskin till dig - och hjälper dig hitta rätt maskin som täcker dina behov.


Kan jag läsa mer om de olika maskinerna? Vi har ett urval av maskiner på hemsidan, långt ifrån alla vi erbjuder. De som finns på hemsidan bör ha en egen sida och/eller tillhörande produktkort. Om inte eller du vill veta mer sök din prosukt här.


Hur blir maskinen min? En del produkter skickar vi gärna om du inte har möjlighet att komma in i butiken. Bäst är att ta kontakt med oss för att se vad som gäller för just den maskinen du önskar.
Vilken maskin ska jag ha?

Klicka på vilken typ av maskin du vill ha nedan och se en produktschema och se vilken modell som passar dina behov. 

Om du har ytterligare frågor ber vi dig kontaka oss via kontaktformulär på sidan Kundtjänst, mejla Butik@hedstromsMotor.eu eller ring 0583-10620